Pursotin taikinan soppakauhaan, jonka upotin juuri ja juuri öljyn pinnan alle.
Tippaleivät, n. 18kpl
3 munaa
1 ½ dl maitoa
2,5rkl sokeria
1dl Provena gluteeniton kauraseos
2dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos
½tl suolaa
1tl sitruunamehua
1tl ksantaania
n. 7-8dl öljyä paistamiseen
Sekoita aineet keskenään, anna seisoa huoneenlämmössä sen aikaa kun valmistelet rasvakattilan. Kaada taikina litran minigrip pussiin ja leikkaa kulmaan pienen pieni viilto. Anna rasvan lämmetä n. 180 asteiseksi. Pursota taikina soppakauhaan, nosta kauha pois, kun olet pursottanut sopivan määrän. Käännä tippaleipää, kun se on saanut sopivasti väriä. Kerralla voi paistaa 2-3 tippaleipää. Nosta tippaleivät rasvasta talouspaperin päälle hetkeksi aikaa. Anna niiden jäähtyä täysin, ripottele pinnalle tomusokeria.
Huom!
- Älä missään nimessä laita liesituuletinta päälle paistamisen aikana!
- Pidä mahdollisen rasvapalon vuoksi kansi lähettyvillä
- Ja vielä, rasvapaloa ei saa sammuttaa vedellä
Loistavaa Wappua!! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti